2017. június 9., péntek

Szívszorító történet egy kátrányba dobott kiskutya megmeneküléséről

Lanús városában két fiatal egy olajjal és kátránnyal talpig áztatott kutyát mentett meg, akit valószínűleg sorsára hagyva dobtak bele egy szurokkal teli gödörbe. A kutya szerencsére kimászott, de elgyötörve kóborolt az utcán úgy, hogy a vastag kátránytól már mozogni sem bírt. A két srác nem sokat tétovázott, azonnal a helyi állatmenhelyre szállították az ebet, kísérőként pedig egy helyi rendőr segítette őket az odajutásban.
A kiskutyát önkéntesek mosdatták öt órán keresztül, de mivel fogalmuk sem volt pontosan milyen vegyszerekkel is álljanak neki a munkának, folyamatosan a neten böngésztek és kértek segítséget. Több, mint 5 liter olajos kátrányt sikerült lemosni a kutya bundájáról. Kipróbáltak mindent, amit csak lehetett, megetették és megitatták az aprócska jószágot, akinek ugyan visszatért az életkedve, de nem tudni mennyi szmötyit nyalt és evett le magáról, amíg az utcán segítség után kóborolt.
Petro szívszorító történetéről Myriam Ortellado számolt be a facebookon, ami annyi embernél kiverte a biztosítékot, és sokkolta a helyi polgárokat, hogy hamar fel is kapta az internet. Neves sajtók számoltak be az esetről, és már keresik a tetteseket, akik ennyire embertelenül hagyták sorsára a tehetetlen kiskutyát.


Forrás: Internet


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése