2017. március 6., hétfő

Mindenki kikerülte a földre esett nőt...

Az iowai Angel Mott éppen vásárolt, amikor egy ápoló telefonon közölte vele, hogy 57 éves édesanyja elhunyt. A 31 éves nő bánatában a földre zuhant, ahol zokogni kezdett, de a többi vásárló nem vett róla tudomást, és mindenki kikerülte. Ekkor azonban odalépett hozzá két idegen, és egyikük hosszú perceken keresztül ölelte a kétségbe esett Angelt. Miután hazament, és összeszedte magát, posztolt a Facebookon az esetről, abban a reményben, hogy sikerül megtalálnia a kedves hölgyet. A sok megosztásnak hála az üzenet célba ért, és Stephanie Uhlenberg felvette a kapcsolatot Angellel.
Stephanie testvére vette észre Angel posztját, és rögtön tudta, hogy miről van szó, hiszen ő volt ott nővérével aznap a plázában. Végül a temetésre is elmentek, ahol Angel és Stephanie barátokként üdvözölték egymást, és könnyek között újra összeölelkeztek.

Stephanie testvére megírta a Facebookon, hogy testvérével úgy gondolják, senkinek sem szabad egyedül lennie, amikor ilyen rossz híreket kap, és aznap muszáj volt meggyőződniük arról, hogy Angel jól van. A második találkozásról videó is készült, amit ide kattintva megnézhetsz.

Angel édesanyja egy agyi vérrög miatt korábban stroke-ot kapott, amely maradandó károsodásokat okozott, ezért egy otthonban ápolták. Az 57 éves nő kerekesszékbe került, megromlott a látása, és hallucinációk gyötörték, mielőtt elhunyt.


(via)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése