2016. augusztus 30., kedd

A férje évek óta verte a feleségét… + videó

Karen-t és lányát évek óta zaklatta a férje. De az idő múlásával, miután férje rengetegszer bántalmazta – aztán nem várt helyről kapott segítséget.

A “Bikers Against Child Abuse” (BACA) egy motoros szervezet, amely védelmet biztosít a bántalmazott gyerekeknek és ez esetben biztosította a védelmét az anyának és lányának. “A gyerekek nem érdemlik meg, hogy bántalmazzák őket” – mondta az egyik motoros. Mostantól Karen és lánya is biztonságban van és nem kell félnie az erőszakoskodó férj miatt.
 A BACA motoros bandának 3000 tagja van világszerte. Nemcsak férfi, hanem nő tagjai is vannak, sokan közülük bántalmazva voltak és ezért csatlakoztak a bandához.
“Ha például egy gyermek fél az úton, vagy a buszon mi pillanatok alatt ott vagyunk és segítünk. Iskola után ha kell, hazavisszük. Ha szükséges, akkor addig maradunk mellette, ameddig biztonságban nem lesz” – mondta Happy Dotson, az egyik bandatag. Egyébként ő az elnöke ennek a motoros csoportnak.

 A motorosokról rossz vélemény alakult ki az utóbbi időben, azonban azok, akik szeretnek motorozni, barátságos és jószivű emberek. A motorosokról kialakult előítélet hazugság. Kifizetődő, ha az emberek nem a külsőségekre alapoznak.

Nézd meg a kemény motorosokról készült videófelvétel!

 videó link: https://youtu.be/Vjlwa3QX1mI


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése