2016. május 30., hétfő

Igazán gyönyörű! Károly herceg erdélyi birtokát neked is látnod kell

Erdély olyan lélegzetelállító természeti csodákkal büszkélkedhet, mely még a walesi herceget, a leendő brit trónörököst, Károly herceget is magával ragadta. Ezt támasztja alá, hogy a Kovászna megyei Zalánpatakon több házat vásárolt már az évek alatt. Az ingatlanok közös jellemzője, hogy bár valóban meseszép környezetben vannak, cseppet sem hivalkodóak.
 Károly herceg már többször is elismerően nyilatkozott Erdélyről, kiemelve annak sajátosságát, azaz ember és környezet páratlan viszonyát. A vidék szeretete ugyanakkor a vérében van, ugyanis a brit királyi család erdélyi magyar felmenőkkel rendelkezik: II. Erzsébet királynő ükanyja, Rhédey Klaudia a Maros megyében található Erdőszentgyörgyön született 1812-ben.
 Így néz ki a birtokon található egyik ház belülről. A képen látható fagerendás mennyezetű szalon hétméteres belmagassággal büszkélkedhet.
 Bár a helyiségeket tágas terek jellemzik, ezen kívül semmi csillogás, hivalkodás nem utal arra, hogy egy herceg otthonát látod.
 Erdélynél nem is igen találhatott volna szebb helyet Károly herceg: a gyönyörű, idilli környezet tökéletes testi-lelki kikapcsolódást nyújthat.
 Már nemcsak az olyan idegenforgalmi nevezetességek, mint a legenda szerint Drakula egyik otthonaként is emlegetett Törcsvári-kastély, hanem Károly herceg házai is egyre több turistát vonzanak.forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése